SMURD: 65 de intervenții. Bărbat în stop cardio-respirator. Nu s-a mai putut face nimic. În ȘOC anafilactic, înțepată de albină

0
766

Echipajele SMURD au intervenit în 65 de cazuri pentru acordarea asistenței medicale de urgență, dintre care, la 6 dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Intervențiile au avut loc în perioada 4 – 6 iunie (ora 8.00).

Luni, un echipaj cu ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în orașul Mioveni, strada Ion Pilat, la un pacient de 67 de ani, găsit în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, fără niciun rezultat. Nu s-a mai putut face nimic.

De asemenea, tot luni, un echipaj cu ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în comuna Vulturești, la o pacientă de 33 de ani, care se afla în șoc anafilactic, în urma unei înțepături de albină. Femeii i s-au acordat îngrijiri medicale și a fost transportată la spital.

LASA UN RASPUNS