Si-a LOVIT fata, iar acum este trimis in judecata! Fiica sa a facut doua plangeri la POLITIE

0
719

Si-a lovit fiica, iar aceasta a facut doua plangeri impotriva tatalui sau, ultima fiind depusa pe 28 iunie. Pe 1 iulie, acesta a fost retinut, iar politistii au finalizat cercetarile in timp record, astfel ca dupa 3 zile a si fost trimis in judecata.
Ion Stelian, reţinut pentru 24 de ore, sub acuzaţia de violenţă în familie a fost eliberat sub control judiciar. Bărbatul în vârstă de 45 de ani, din Piteşti este acuzat că şi-a lovit fiica în vârstă de 17 ani. Tânăra a făcut două plângeri împotriva tatălui, ultima fiind depusă pe 28 iunie. Pe 1 iulie, când tatăl a fost reţinut, poliţiştii au finalizat cercetările, în timp record de numai 3 zile şi au propus trimiterea în judecată, a bărbatului.

“Poliţiştii Secţiei 2 de Poliţie Piteşti au finalizat cercetările într-un dosar penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. La data de 1 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti au finalizat cercetările într-un dosar penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de trimitere în judecată a unui bărbat de 45 de ani, din municipiul Piteşti. Reamintim că, în aceeaşi zi, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti, au dispus reţinerea bărbatului, acesta bănuit că, în perioada februarie – iunie 2016, şi-ar fi agresat fiica în vârstă de 17 ani.”, se precizează în comunicatul IPJ Argeş.

LASA UN RASPUNS