SHOW. Spectacol la Pitesti cu Marcel Pavel si Luminita Anghel!

0
511

Deschiderea Festivalului de Muzica Usoara Vasile Veselovski, editia a IV-a, are loc astazi, iar Stela Popescu, Luminita Anghel, Horia Moculescu si dirijorul Dan Dimitriu vor participa la conferinta de presa de la ora 16.30, de la Teatrul Alexandru Davila din Pitesti.

Festivalul începe joi, de la ora 18.00. Cei 10 concurenți vor interpreta câte două piese, una din repertoriul marelui compozitor Vasile Veselovski și una la alegere. Acompaniamentul va fi asigurat de Orchestra Teatrului Alexandru Davila, dirijată de compozitorul Dan Dimitriu.

Din juriu fac parte Valentin Veselovski, fiul marelui compozitor în memoria căruia se desfășoară acest festival, Horia Moculescu – președinte, cunoscuta interpretă Luminița Anghel, Jean Dumitrașcu – directorul Filarmonicii Pitești și Gabriela Pendiuc – directorul Școlii Populare de Artă și Meserii Pitești.

În prima seară a Festivalului vor susține recitaluri Stela Popescu și Luminița Anghel acompaniată la pian de Horia Moculescu, iar vineri – doi artiști argeșeni, Marcel Pavel și mult mai tânărul, dar nu mai puțin talentat, Marius Bălan. uminita-anghel

LASA UN RASPUNS