SENTINTA omului de afaceri pitestean acuzat de ULTRAJ!

0
939

Judecătoria Piteşti a dat aseară sentinţa la cererea procurorilor de arestare preventivă în cazul patronului de la localul Bistro 27, Catalin Brandusi. Omul de afaceri a rămas în arest. Iată sentinţa:
Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti. În baza art. 226 al. 1 C.p.p. rap la art. 223 al.1 lit.d şi al. 2 C.p.p. dispune arestarea preventivă a inculpatului Brînduşi Cătălin Iulian ,,pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 27.10.2016 şi până la data de 25.11.2016 inclusiv. În baza art. 275 al. 3 C.p.p. cheltuielile judiciare avansate de stat în cauză rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în şedinţa Camerei de Consiliu de la 27 Octombrie 2016, ora 22.40.

Parchetul s-a sesizat din oficiu in cazul patronului de la Bistro 27, Catalin Brandusi, dupa ce in scandalul de miercuri seara, ce s-a petrecut la un hypermarket din Pitesti, s-a luat la cearta inclusiv cu politistii de la Sectia 4 sositi la incident, in urma solicitarii celor de la MSS. Patronul de la Bistro 27 i-a injurat pe politisti, incidentul nefiind deloc minor, existand si filmari in acest sens.

Parchetul s-a autosesizat, iar Catalin Brandusi este acuzat de ultraj. Va reamintim ca se afla, la momentul incidentului, sub control judiciar, asta dupa ce a fugit de la locul unui accident rutier.

LASA UN RASPUNS