Șeful Finanțelor Argeș, clarificări cu privire la completarea și depunerea formularului 230 și a DECLARAȚIEI UNICE

0
750

Miercuri, 9 mai 2018, începând cu ora 12.00, în sala de şedinţe de la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Arges din Piteşti, Bulevardul Republicii, nr. 118, contribuabilii pot beneficia de o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri referitoare la completarea şi depunerea formularului 230 si a declaratiei unice privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoane fizice.

La această întâlnire vor fi prezentate calendarul obligaţiilor fiscale aferente lunii mai 2018, serviciile oferite de ANAF (spaţiul privat virtual) şi va cuprinde o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri/ consultări pe marginea subiectelor abordate, anunță șeful Finanțelor Argeș, Lucrețiu Tudor.

Contribuabilii interesaţi să participe la această întâlnire se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând următorul link: https://www.anaf.ro/asistpublic/, selectând Categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, Subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

LASA UN RASPUNS