Seful Federatiei Romane de Fotbal si vedete ale fotbalului romanesc, AZI la Pitesti!

0
1056

Luni, la deschiderea noului an scolar, la ora 11.00, presedintele FRF, Razvan Burleanu, va participa la inaugurarea gazonului sintetic oferit de Federatia Romana de Fotbal Scolii Gimnaziala Mihai Eminescu din Pitesti (nr. 11).

Anul acesta, echipa de fotbal a Şcolii Gimnaziale Mihai Eminescu a câştigat, la Vaslui, Olimpiada Gimnaziilor la Fotbal şi a primit, drept premiu, un gazon sintetic, în valoare de 15.000 euro. Gazonul a fost montat, urmând ca terenul să fie inaugurat luni.

Federaţia Română de Fotbal şi Primăria Municipiului Piteşti vor inaugura noul teren de fotbal cu gazon sintetic construit în incinta unităţii de învăţământ, în cadrul proiectului naţional “Împreună suntem fotbal”.

Şcoala Gimanzială Mihai Eminescu şi Federaţia Română de Fotbal sunt parteneri în proiectul naţional „Împreună suntem fotbal“, iar printre cei prezenţi la inaugurare se va afla însuşi preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, dar şi alţi membri din conducerea instituţiei.

Vedete ale fotbalului, precum Jean Vladoiu, Iulian Crivac ori Florin Tanase vor ajunge astazi la Scoala Mihai Eminescu, deoarese se organizeaza, cu acest prilej, un meci demonstrativ între o echipă a FRF şi una formată din foşti şi actuali jucători care au avut tangenţe cu unitatea de învăţământ şi Clubul Aripi.

LASA UN RASPUNS