Se deschide o NOUA FABRICA in Arges! Sunt anuntate ANGAJARI masive

0
3190

Se deschide o noua fabrica in Arges! Este vorba despre un producator de sisteme de siguranta auto, Autolive Romania, subsidiara locală a grupului suedez Autoliv, cu vânzări globale de peste 10 miliarde de dolari, şi peste 10.000 de angajaţi în ţara noastră.
Se pare ca va deschide o nouă fabrică în oraşul Costeşti din judetul Argeș, pe locul fostului SMA Costesti. Aceasta se va intinde pe o suprafata de circa 6000 de mp si se pare ca se vor face angajari masive, de cateva sute de persoane. Ramane de vazut cand isi va deschide portile si cand va fi dat startul angajarilor.
Autoliv deţine în România mai multe fabrici, si anume în Braşov, Prejmer, Lugoj, Sfântu Gheorghe şi Reşiţa, dar şi centre de inginerie şi dezvoltare în Braşov şi Timişoara.
În România, grupul este prezent din 1997, prima fabrică fiind deschisă la Brașov,  și are 10.500 de angajați în Braşov, Lugoj, Sfântu Gheorghe şi Reşiţa. De asemenea, Autoliv are în țara noastră și două centre de dezvoltare – la Brașov și la Timișoara – unde se dezvoltă și testează centuri de siguranță și sisteme electronice de siguranță. În România se produc centuri de siguranță, chingă pentru centuri de siguranță, generatoare de gaz pentru airbag-uri, module de airbag, arcuri (componente ale centurilor) și perne pentru airbag-uri.

LASA UN RASPUNS