Scrisoare deschisa catre argeseni! Ce le transmite Calin Popescu Tariceanu

0
371

Stimați argeșeni,

Alegerile din 11 decembrie vor defini modul în care țara noastră va evolua în următorii ani. Aceste alegeri sunt pentru români, despre viitorul nostru, despre familiile noastre și despre România noastră.

Partidul Alianța Liberalilor și Democraților – ALDE Argeș este o echipă formată din oameni competenți, cu rezultate deosebite în activitățile pe care le-au desfășurat, buni cunoscători ai vieții argeșene, oameni cu dorință și capacitate de implicare, ce va fi pusă în slujba cetățenilor.

ANDREI GEREA, candidat la funcția de deputat, a gestionat cu succes două ministere cu activitate complexă, de interes strategic pentru România respectiv Ministerul Economiei și Ministerul Energiei, IMM-urilor și Mediului de Afaceri.

Candidat la funcția de senator, TUDOR PENDIUC, primarul piteștenilor timp de 24 de ani, a dezvoltat un oraș modern pe care l-a înscris în circuitul valorilor europene, l-a făcut cunoscut și apreciat în țară și în lume.

Experiența politică și administrativă de succes la nivel înalt, conexiunile economice și diplomatice interne și internaționale îi recomandă pe cei doi candidați pentru Parlamentul României.

De fiecare dată când am ajuns la guvernare am dus România în direcția bună.

Atât eu, cât și cei care acum îmi sunt alături, am susținut produsele românești. Sunt mândru că am avut un rol decisiv în privatizarea Uzinei Dacia ale cărui produse, grație priceperii și seriozității dumneavoastră, sunt apreciate în toată Europa.

Susțin Andrei Gerea și Tudor Pendiuc, alături de Simona Brătulescu și Bogdan Ivan, împreună cu echipa ALDE Argeș pentru Parlamentul României și sunt convins că vom aduce aici, în județul Argeș, mai multe investiții, mai multe realizări. Venim cu proiecte viabile, realizabile care pot schimba în bine viața argeșenilor.

Împreună, Redăm România Românilor!

Cu deosebită considerație,
Călin POPESCU – TĂRICEANUreclama-echipa-alde-rrr

Comandat de ALDE Arges, executat de Asociatia de Presa “Ziarul argesenilor”, MF: 11160008