SCHIMBĂRI în Guvernul Tudose! CINE sunt noii miniștri

0
506

”A mers prin țară, a văzut obiectivele economice și în această perioadă a lucrat foarte mult cu MApN pentru industria de apărare”, a declarat președintele PSD, Liviu Dragnea, despre propunerea pentru portofoliul de la MApN, Mihai Fifor.

Președintele PSD Liviu Dragnea a anunțat marți că Mihai Fifor va prelua portofoliul la MApN, iar Gheorghe Șimon la ministerul Economiei. Liderul PSD a subliniat faptul că președintele Klaus Iohannis este de acord cu propunerile PSD.

„Așa cum bine știți, ați aflat înaintea noastră, Comitetul Executiv Național a făcut două propuneri către primul ministru, respectiv Mihai Fifor la Apărare, iar la Economie domnul Gheorghe Șincai. (…) Mihai Fifor este un om responsabil. Are avantajul că în ultimele luni a lucrat la Ministerul Economiei, ca ministru. Gheorghe Șimon este un om cu experiență foarte mare în economie. Are o activitate veche în PSD și asta contează. Are experiență în economia reală, lucrând în zona privată. Este vicepreședintele partidului, este inginer, deci are toate argumentele pentru a fi un ministru al Economiei bun.”, a declarat Liviu Dragnea.

Sursă: Stiripesurse.ro

LASA UN RASPUNS