SC Avicola Costesti deverseaza dejectiile de la porci pe camp si in rau! ALARMANT

2
1104
29 Apr 2012, USA --- Sows feed at Whiteshire Hamroc farm in Albion, Indiana, on March 16, 2012. The farm specializes in raising breeding swine for other agribusiness operations. Such breeding pigs have become a hot commodity in China, where the country is scrambling to ramp up its domestic livestock industry and keep up with demand for a meat-rich diet. ---(Copyright John Gress/Corbis / APImages)

Asa cum va relatam, in aceasta dimineata au fost efectuate ample verificari la o ferma de porci din Costesti, in urma mai multor sesizari inaintate de catre localnicii din zona.
Poliţiştii argeşeni au luat probe de sol şi din râul Teleorman, în urma plângerilor prin care se reclama că SC Avicola Costeşti deversează dejecţiile de la porci pe câmpurile din zonă, dar si mai grav, mizeria ajunge în rau. Oamenii legii au depistat pe câmp o conductă care venea direct din bazinul plin cu fecale şi urină de porci, ce deversa mizeria pe camp. Poliţiştii fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de poluare prin deversare în sol sau mediu a unor substanţe periculoase.

2 COMENTARII

  1. Terenul respectiv este fertilizat în fiecare an după recoltare după care este arat și discut. Totul se face în baza unul contract despre care se știe la mediu și în baza autorizației de mediu , ape , dsv în care se specifica faptul ca dejecțiile sunt împrăștiate pe terenuri în vederea fertilizării.

LASA UN RASPUNS