Saloane din Pitesti, folosite ca paravan in loc de BORDEL! CINE sunt cei care administrau afacerea! Angajatele, acuzate de PROSTITUTIE

0
5100

Patronii a două saloane de masaj din Piteşti vor fi trimişi în judecată sub acuzaţia de proxenetism. Anchetatorii au stabilit că cei patru, sub paravanul aşa numitului salon, administrau în realitate un adevărat bordel, angajatele practicand prostituţia, atât în cadrul saloanelor respective, cât şi în locaţii din oraş. Cei patru administratori, sunt: Cristinel Daniel Lemnaru, Ramona Mihaela Matei, Marin Catalin Sima şi Doru Molea.

Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Piteşti au finalizat cercetările într-un dosarul penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în perioada 2014-2016, L.C.D., de 40 de ani din Piteşti, M.R.M., de 33 de ani din Câmpulung, S.M.C. de 34 de ani şi M.D., de 24 ani din comuna Ungheni ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către angajatele a două saloane de masaj de pe raza municipiului Piteşti şi a comunei Bradu. Reamintim că, pentru probarea activităţii infracţionale, la data de 16 martie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au efectuat 6 percheziţii domiciliare, la sediile societăţii comerciale şi la locuinţele unor persoane fizice. În urma percheziţiilor a fost instituit sechestru asigurator asupra sumei de 135.000 de lei, a unui autoturism în valoare de aproximativ 12.000 de euro şi a unor bijuterii şi bunuri în valoare de 5.000 de lei. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de trimitere în judecată a celor în cauză“, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Argeş.

LASA UN RASPUNS