S-au pus in vanzare biletele pentru Festivalul de Muzica Lautareasca “Zavaidoc”!

0
521

Festivalul National de Muzica Lautareasca Veche Zavaidoc, organizat de Primăria Piteşti şi Consiliul Local, prin Centrul Cultural Piteşti, are loc sambătă, 19 noiembrie, de la ora 18.00, la Centrul Multifuncţional Piteşti. Manifestarea îşi propune promovarea muzicii lăutăreşti autentice, descoperirea, sprijinirea şi promovarea noilor talente ale genului, precum şi cinstirea memoriei marelui interpret de muzică lăutărească Zavaidoc, născut la Piteşti în urmă cu 120 de ani.

Evenimentul, aflat la a XI-a ediţie, va cuprinde preselecţia, care se va desfăşura pe data de 19 noiembrie, de la ora 10.00, la Centrul Multifuncţional Piteşti, concursul, Gala Laureaţilor şi recitaluri extraordinare, tot sambătă, de la ora 18.00, la Centrul Multifuncţional Piteşti.
Biletele se vand incepand de astazi, 14 noiembrie, iar pretul unui bilet este de 20 de lei. Recitalurile vor fi susţinute de artisti precum Constantin Lătăreţu, Valentin Grigorescu şi Grupul Vocal Zavaidoc şi Ionel Tudorache.

La preselecţie se pot înscrie, pană marti, 15 noiembrie 2016, solişti vocali din toată ţara, cu varsta minimă de 18 ani.

LASA UN RASPUNS