S-a vrut sofer, cu pretul libertatii! A fost saltat de acasa si dus la Colibasi

0
905

S-a vrut sofer, cu preţul libertăţii! Bărbatul a fost săltat de poliţişti de acasă, fiind dus la Penitenciarul Colibaşi, acolo unde va ispăşi o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani.

Mihai Stănescu, de 40 de ani, din comuna Mălureni a condus fără permis si a fost condamnat de Judecătoria Curtea de Argeş la 3 ani închisoare, asta după ce bărbatul a mers dintr-o infracţiune, în alta! În anul 2011 a fost condamnat tot din cauză că a condus fără permis, la 2 ani închisoare, cu suspendare. A avut un termen de încercare, dar, ce credeţi? În perioada de supraveghere, Mihai Stănescu a urcat din nou la volan, tot fără permis.

Astfel, în anul 2015 a fost trimis pentru a doua oară în judecată. La sentinţă, judecătorii au ţinut cont de recidivă şi i-au adăugat bărbatului la noua pedeapsă şi pe cea veche, în total 3 ani. Mihai Stănescu a făcut apel şi a primit o pedeapsă mai mică, de 2 ani închisoare, cu executare. Acum, la Colibaşi, va avea timp să reflecteze dacă, după ce va ieşi de la închisoare va renunţa la pasiunea lui, şofatul!

LASA UN RASPUNS