S-a votat schimbarea lui Badea de la Evidența Persoanelor! IMAGINI de la ședința de vot. CINE îi ia locul

0
864

Raportul de activitate al lui Viorel Badea, directorul Direcției Județene pentru Evidența Persoanelor Argeș, a fost suspendat prin vot, în ședința de Consiliu Județean Argeș desfășurată joi, la ora 15.00. Astfel, când se va întoarce din concediul medical nu își va mai putea relua activitatea în fruntea instituției și va fi suspendat. 23 de consilieri județeni ai CJ Argeș au votat pentru suspendarea raportului de activitate, iar 9 consilieri au respins proiectul de hotărâre.

Imagini de la votarea suspendării raportului de activitate a directorului Direcției de Evidență a Persoanelor Argeș, Viorel Badea:

Chiar ACUM, se voteaza suspendarea activitatii directorului Directiei de Evidenta Persoanelor Arges, Viorel Badea – a fost DEMIS

Posted by ZAG – Ziarul Argeşenilor on 27 Iulie 2017

De asemenea, tot în aceeași zi s-a votat și ocuparea funcției pierdute de Viorel Badea de către un angajat al Direcției, funcționar la departamentul direcția economică. Este vorba despre un anume Marian Gheorghe (FOTO), care în trecut a lucrat și la Direcția municipiului București de Evidența Persoanelor. Deși consilierii partidelor din opoziție au spus că nu votează proiectul deoarece Marian Gheorghe nu are studii juridice de bază, acesta va conduce instituția publică, după ce a fost votat cu 24 de voturi, fiind 8 consilieri județeni care au votat împotrivă. Imagini de la prezentarea noului șef de la Evidența Persoanelor Argeș și nemulțumirile unor consilieri județeni:

GHEORGHE MARIAN, propus pentru sefia Directiei Persoanelor Arges -se voteaza in sedinta C J Arges

Posted by ZAG – Ziarul Argeşenilor on 27 Iulie 2017

LASA UN RASPUNS