S-a intamplat in Arges! Doua bunicute bete crita au ajuns la omor! Una in coma, iar alta dupa GRATII

0
4933

Bunicuţele bete criţă, au ajuns la omor! S-a întâmplat în comuna Hârseşti. Maria Berjoiu, de 76 de ani, a chemat-o pe la ea, la o ţuică, pe vecina ei, Gheorghiţa Badea, de 51 de ani. Potrivit anchetatorilor, cele două au stat ore bune şi au băut pahar, după pahar. Au fost cele mai bune prietene până când s-au îmbătat şi s-au luat la ceartă.

Atunci şi-au amintit de toate rele din lume şi au început să-şi arunce-n faţă vorbe grele. În ciuda varstei lor, cele două femei au sărit şi la bătaie. Astfel, vizita s-a transformat într-un adevărat meci de box, care, potrivit anchetatorilor, s-ar fi derulat în două runde: una în curtea Mariei Bejoiu, celalaltă în stradă, în faţa gospodăriei acesteia.

Păruiala, clasică dintre muieri a fost uitată în scurt timp de bătrânele înverşunate care au trecut la lucruri mai “serioase”. Maria Berjoiu a pus mâna pe o sapă şi a altoit-o pe adversara ei, în cap. A fost lovitura de graţie, Gheorghiţa Badea rămânând lată pe marginea drumului.

Aceasta a fost transportată la spital în stare gravă, în acest moment fiind în comă indusă. Agresoarea a petrecut noaptea în arest, fiind reţinută pentru 24 de ore sub acuzaţia de tentativă de omor. Anchetatorii nu au putut afla nimic de la aceasta, deoarece era atât de beată încât nu putea comunica.

Peste puţin timp ea va fi dusă la Parchetul de pe lângă tribunalul Argeş pentru audieri, în încercarea de a-i fi luată o declaraţie. Rămâne de văzut dacă va fi dusă la instanţă cu propunerea de arestare preventivă ori va fi luată o altă măsură, având în vedere vârsta inculpatei.