Rudele fac ACUZAȚII. Ar fi murit din cauza unei INFECȚII NOSOCOMIALE pe care a luat-o din spital

0
599

Rudele doresc să depună plângere împotriva spitalului în care a fost internat, acuzand ca bărbatul nu a murit în urma suferinței provocate, ci în urma unei infecții nosocomiale.

Un bărbat din comuna Boteni a murit, după cum susţin rudele, din cauza unei infecţii nosocomiale pe care a luat-o din spital. Pe 16 ianuarie, Aurelian Iosifescu a vrut să strângă fânul dintr-un grajd şi s-a urcat în căruţă. A căzut, lovindu-se la coloană. A fost dus la Spitalul Municipal Câmpulung, fiind transferat de urgenţă în Capitală, la Spitalul Bagdsar Arseni.

Acolo a fost operat la colană, fiind diagnosticat cu o fractură. Dacă în primele două zile omul a fost bine, ulterior a făcut febră şi diaree. Timp de cinci săptămâni temperatura lui nu a scăzut, medicii anunţând familia că bărbatul a făcut şoc septic.

A murit pe 19 februarie. În urma autopsiei, medicul legist a stabilit că pacientul a decedat de “megacolon toxic”, precizând în document infecţia cu clostridium difficil, o infecţie nosocomială des întâlnită în spitale. Rudele își doresc să facă plângere împotriva spitalului Bgadsar de unde a luat infecţia, însă nu au bani.

LASA UN RASPUNS