Reactii NEASTEPTATE la Next Star, dupa show-ul muzical al unei argesence: “Sa isi aduca aminte de unde a plecat!”

0
1618

O argeseanca a starnit controverse in cadrul emisiunii Next Star, dupa ce si-a sustinut showul muzical in fata juratilor. Cel mai exigent dintre jurati, CRBL, a fost foarte incantat de prestatia fetei, pe numele sau Doris Duna, din Contesti (Davidesti), judetul Arges, in varsta de 14 ani. “E ceva WOW! Canta asa de bine si nu a facut nicio ora de canto? E ceva WOW, asta nu poti sa stergi cu buretele!”, a exclamat CRBL. doris-duna-next-star-7Din pacate, ceilalti trei jurati nu au fost de acord cu parerea lui CRBL, spunand ca fata mai are de lucrat si sa se prezinte din nou dupa ce se va pregati mai mult.

doris-duna-next-star-6Alina Eremia ar fi trebuit sa fie putin mai dulce. Ar fi trebuit sa isi aduca aminte ca de aici a plecat si ea. Ar trebui sa isi aduca aminte de inceputuri. A fost colega cu fetita mea cea mare, au lucrat cu acelasi profesor. Ar fi trebuit sa isi aduca aminte de unde a plecat.“, a declarat tatal pitestencei, considerand ca Alina Eremia a judecat-o prea aspru pe Doris. Acesta este muzicant, canta la vioara.

“Nu pot sa cred ca i-ati dat stelute rosii!”, a adaugat CRBL. In final Doris Duna a primit cadou un cec in valoare de 1000 de euro pentru a face lectii de canto. doris-duna-next-star-2doris-duna-next-star-3 doris-duna-next-star-2

LASA UN RASPUNS