Reacția soției actorului Bebe Cotimanis, după ce a aflat că este înșelată: ”A fost un ȘOC”

0
1503

Bebe Cotimanis este trecut de prima tinerete, dar pare că iubeste ca un adevărat adolescent. Deși este căsătorit din anul 2014, actorul pare că s-a amorezat de colega lui de scenă, Iulia Dumitru (foto interior), cu care traieste o poveste de dragoste de cateva luni.

Bebe Cotimanis a stat alaturi de Florina Marcuta 17 ani, femeia care i-a daruit si al doilea copil, un baiat, însă erau căsătoriți din anul 2015. Potrivit jurnaliștilor Click.ro, Florina Marcuta a recunoscut ca sufera dupa despartire, insa a declarat ca viata merge mai departe: „A fost un şoc pentru mine să văd acele fotografii şi filmuleţul. Mă doare sufletul, dar asta e, mergem înainte. El e, în definitiv, soţul meu şi tatăl lui Matei. Nu vreau să comentez nimic”.

Știrea că Bebe Cotimanis (62 de ani) a fost văzut „călcând strâmb” a umplut presa mondenă din Capitală. Actorul a fost prins în tandreţuri cu o colegă de breaslă, actriţa Iulia Dumitru, cu care formează un cuplu şi în faţa spectatorilor, în piesa de teatru „Old Love”. ”Sunt parteneri pe scenă, dar şi în viaţa reală. Cei doi au fost văzuţi împreună de mai multe ori, iar surse din interiorul teatrului din Piteşti susţin că între Bebe Cotimanis şi Iulia Dumitru este o adevărată poveste de dragoste. Cei doi actori se comportă ca doi adolescenţi aflaţi la prima iubire. Bebe Cotimanis a fost surprins în ipostaze intime cu amanta sa, actriţa Iulia Dumitru, în timp ce aceştia se bucurau de o mică plimbare la Mănăstirea Curtea de Argeş, unde au aprins lumânări, s-au sărutat în văzul tuturor şi s-au pozat de zor.”, potrivit presei din Capitală.

Sursă: Cancan.ro

LASA UN RASPUNS