Puști, ÎNJUNGHIAT, de urgență la Spitalul de Pediatrie Pitești! ÎNCĂIERARE între două tabere

0
1257

Un adolescent în vârstă de 16 ani a ajuns înjunghiat la Spitalul de Pediatrie Pitești, iar un altul, de aceeași vârstă, cu lovituri la cap. Azi noapte a avut loc un scandal în comuna Bârla, județul Argeș, după ce s-a consumat zdravăn alcool, între două tabere.

Pe de-o parte, un bărbat în vârstă de 42 de ani, cunoscut ca fiind un scandalagiu în localitate, împreună cu băieții săi, printre care unul de 16 ani care a și fost înjunghiat noaptea trecută. În tabăra cealaltă au fost un individ de 16 ani, care a ajuns la Spitalul de Pediatrie Pitești cu lovituri la cap, un altul de 19 ani și un bărbat de 36.

În urma încăierării au ajuns la Spitalul de Pediatrie Pitești și au rămas internați cei doi adolescenți de 16 ani. Cel înjunghiat urmează să fie operat. A fost deschis un dosar, instrumentat de Poliția Costești, pentru loviri și alte violențe. Rămâne de văzut ce spun medicii, în urma intervenției chirurgicale, pentru că este posibil să asistăm și la o schimbare a încadrării, în tentativă de omor. Până la acest moment nu s-a stabilit cine a fost cel care l-a înjunghiat pe puști.

LASA UN RASPUNS