PROGRAM special pentru copii, la Zoo Pitești, și gratuit pentru vizitatori

0
525

Program special pentru copii și accesul gratuit la Grădina Zoologică din Pitești, astăzi, 9 august, de Ziua Internațională a Grădinilor Zoologice și a Parcurilor. Urșii jucăuși, tigrii, leul, renii și maimuțele s-au numărat printre animalele preferate de vizitatori, stând minute în șir pentru a le privi și a le studia comportamentele.

În general, cam toate animalele se ascund acum de căldură, astfel că ele își fac apariția dimineața, până pe la orele prânzului, apoi se retrag la umbră, în special leii, despre care putem spune că sunt cei care preferă cel mai mult să stea retrași la umbră, le place să lenevească. Dacă leilor le place să lenevească, tigrii sunt cei mai zburdalnici și mai jucăuși.”, ne-a povestit Nușa Popescu, managerul Grădinii Zoologice Pitești.Puține Grădini Zoologice din țară găzduiesc și reni, însă la Pitești, din luna martie a acestui an, vizitatorii pot vedea și astfel de animale. O pereche de reni, pe numele lor Nușa și Rudolf, au îmbogățit familia Zoo Pitești și mulți vizitatori se bucură de aceștia privindu-i cum se joacă.

După ce la primele ore ale dimineții micuții s-au putut bucura de un spațiu special amenajat pentru ei la grădina zoologică, unde s-au jucat alături de mascotele Mickey și Minnie, în această după amiază, în intervalul 17.00 – 19.00, din nou aceștia se vor putea bucura de un program dedicat lor, pentru că va continua petrecerea pentru cei mici cu picturi pe corp ori jocuri distractive.

Grădina zoologică se afla în Parcul Trivale din Piteşti și este în acest moment pe locul 4 în ţară din punct de vedere al dotărilor şi al investiţiilor realizate în ultimii ani.

LASA UN RASPUNS