Profesorul Untaru a luptat cu o boală cumplită, însă faptul că fiul său este ARESTAT pentru TRAFIC de DROGURI i-a pus capac

0
5264

Profesorul Iulian Untaru s-a prăpădit la vârsta de 58 de ani, după o grea suferință. O dată pe fondul bolii cu care se lupta de ani buni, iar de cealaltă parte sunt voci care spun că problemele de sănătate i-au fost alimentate după ce fiul său (FOTO 2) a fost acuzat de trafic de droguri.

Mihnea Untaru, elev al Colegiului Național I.C. Brătianu, unde de altfel tatăl său era profesor, a fost condamnat 7 ani și jumătate de închisoare cu executare, sub săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. S-a arătat dărâmat în urma situației în care se afla fiul său și sunt persoane care spun că boala i-a fost accentuată pe fondul acestor probleme de familie.

Profesorul Untaru a fost operat în urmă cu mulți ani, având tumoră la rinichi, trecând cu bine peste acest episod, însă de ceva timp situația s-a complicat, iar starea de sănătate i-a fost din ce în ce mai precară. S-a prăpădit la vârsta de 58 de ani.

CITEȘTE ȘI: Află CINE este piteșteanul depistat în flagrant în timp ce vindea DROGURI. Cum acționa

 

LASA UN RASPUNS