Prins și REȚINUT! Avea asupra sa cartușe de vânătore și țigarete nefiscalizate

0
398

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni, au identificat pe raza orașului Mioveni, un bărbat, în vârstă de 38 de ani, care deținea într-un camion 29.600 de țigarete, nefiscalizate și 10 cartușe de vânătoare. Bărbatul, cetăţean iranian, lucrează ca şofer pe tir şi tocmai urma să intre în uzina Dacia Renault, la descărcat. A fost supus unui control fiindu-i descoperite ţigările de contrabandă în valoare de 15.000 de lei şi cartuşele deţinute ilegal.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracțiunilor de deținere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile supuse marcării, fără a fi marcate ori marcate necorespunzător, introducerea în țară, fără drept, de muniții, și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.
Bărbatul a fost reținut duminică seara pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

LASA UN RASPUNS