Prin ce VICLENII a încercat să îi fure averea fratelui vitreg!

0
410

A încercat să intre în posesia unei moșteniri care nu i se cuvenea, iar astfel a ajuns după gratii pentru 24 de ore. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 24 de ani, Silviu Stana, din comuna Boțești, județul Argeș. Silviu Nicolae Stana ar fi folosit un contract de întreţinere pe care pretindea că l-a încheiat cu Alexandru Cucu, tatăl său vitreg, pentru a dobândi folos patrimonial, potrivit anchetatorilor. Și anume, potrivit contractului prezentat, tânărul ar fi trebuit să îl îngrijească pe cel alături de care trăia mama sa, iar astfel ar fi primit proprietățile acestuia.

Culmea, funcționarii de la primăria Boțești i-a trecut ulterior proprietățile pe numele tânărului, făcând astfel uz de fals, pentru că fiul rămas fără avere a făcut reclamație la Poliție. Ulterior s-a dovedit că actul era fals.

Miercuri, Silviu Nicolae Stana a fost reţinut de ofiţeri din cadrul Poliţiei Topoloveni, fiind acuzat de fals material în în­scrisuri, înşelăciune, uz de fals, abuz în serviciu prin participaţie improprie. Ulterior s-a luat împotriva sa măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

LASA UN RASPUNS