Primarul de la Albestii de Arges isi inceteaza mandatul inainte de termen! Sedinta EXTRAORDINARA. Cine va conduce Primaria

0
898

Saptamana trecuta, prin ordin, Prefectura Arges a incetat de drept, inainte de termen, mandatul de primar al comunei Albestii de Muscel.

Va reamintesc ca primarul comunei Albestii de Muscel, Manta Catalin, a incalcat regimul juridic al conflictelor de interese, potrivit raportului de evaluare intocmit in anul 2012 de Agentia Nationala de Integritate. Raportul de evaluare al ANI a ramas definitiv prin Decizia nr.2815/2016 a Inaltei Curti de Casatie si Justitie care a decis anularea recursului declarat de reclamantul Manta Catalin impotriva Sentintei Civile nr.146/2015 a Curtii de Apel Pitesti.”, a explicat prefectul de Arges Cristian Soare.

Pentru ca in aceasta localitate mai deosebita, nefiind nici viceprimar, un consilier local va avea atributii de primar. “Am vorbit la primarie si astazi are loc o sedinta extraordinara a Consiliului Local, iar consilierii vor desemna un consilier care sa preia atributiile de primar, pentru ca ei nu au nici primar si ste o situatie mai dificila, pana se va rezolva, cum astfel de situatii mai intalnim la Domesti, Valea Danuui.”, a adaugat Cristian Soare.

LASA UN RASPUNS