Primariile vor avea propriile standuri la Golesti, de Sarbatoarea Fiilor si Fiicelor Argesului!

0
389

Președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a continuat seria întâlnirilor cu primarii pe tema manifestărilor organizate cu ocazia “Zilei Fiilor și Fiicelor Argeșului și Muscelului”. De această data, au avut loc întâlniri cu primarii din zonele Câmpulung și Curtea de Argeș.

Sărbătoarea Fiilor și Fiicelor Argeșului, care în acest an are loc pe 3 septembrie, la Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești, și-a propus să aducă acasă, laolaltă, argeșenii de valoare. Și, pentru a le oferi cât mai multe lucruri care să le readucă aminte de frumusețile și tradițiile argeșene, în acest an, în curtea Muzeului Golești, primăriile, grupate pe zone, vor avea propriile standuri.

Aici, primăriile participante își vor putea prezenta produsele culinare și folclorul traditional, în scopul de a promova atracțiile turistice ale fiecărei zone. Prima întâlnire, la care au participat primari din zona Pitești, Mioveni și Topoloveni a avut loc, duminică, chiar la Muzeul Golești, urmând ca în zilele următoare să aibă loc și o întâlnire cu primarii din zona de sud a județului.

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

LASA UN RASPUNS