PRIMAR argeșean: ”Nu putem duce această POVARĂ, suntem depășiți de situație”

0
858

Pana pe 14 iunie, toate administratiile locale ar trebui sa asigure siguranta cetatenilor la incendiu prin cumpararea unei autospeciale pentru pompieri, la 2000 de gospodarii, plus asigurarea intregii infrastructuri pentru functionarea serviciului. Faptul că până la acest moment nu se știe nimic dacă ordinul va fi modificat sau cum se va modifica, primarii s-au arătat revoltați, din nou, în ședința de Colegiu Prefectural de joi.

Nu ne băgați în ceva care ne depășește. ISU e militarizat. Noi nu putem duce această povară, suntem depășiți de situație. Vă rugăm foarte mult să faceți ceva, pentru că pe noi ne depășește.”, a declarat Ion Dumitru, primarul comunei Albota, vorbind în numele majorității, pentru, că, rând pe rând, primarii argeșeni și-au exprimat această nemulțumire.

Dispozitia va intra in vigoare peste două luni, iar autoritatile locale trebuie sa asigure in localitatea pe care o administreaza o masina de pompieri si, de asemenea, sa aiba si persoane specializate care sa asigure interventiile in caz de incendiu.

LASA UN RASPUNS