Prezervative GĂURITE, de vânzare! Iată ce a RECLAMAT un piteștean și ce spun comisarii Protecției Consumatorului

0
2112

Mare supărare pentru un piteștean. Acesta a reclamat zilele acestea comisarilor din cadrul Comisariatului pentru Protecția Consumatorului Argeș că a cumpărat prezervative cu gaură. Extrem de supărat că produsul cumpărat, deși era al unei marci foarte cunoscute, avea câteva prezervative găurite în pachet, a trimis un email comisarilor prin care explică fenomenul.

Săptămâna trecută (4 – 6 iulie) am cumpărat și eu un pachet de prezervative Durex dintr-un magazin din Pitești și am observat că 2 din cele 3 prezervative din pachet prezentau câte o astfel de gaură, foarte asemănătoare cu găurile din imaginile din linkurile prezentate. Defectele erau vizibile prin umplerea prezervativelor cu apă. Data expirăriii înscrisă pe cutie este 2020 – 05, iar numărul de lot este 0010813608. Acest număr de lot nu este printre cele menționate în știrile pe care le-am găsit până acum și nici nu am găsit nicio menționare a acestei situații în zona Argeș, deși problema ar putea fi pe o scară mai largă decât a fost anunțat.”, a fost mesajul transmis de reclamant comisarilor CJPC Argeș.

Ovidiu Chiru, comisar al CJPC Argeș, ne-a explicat că a vorbit și cu un coleg din alt județ care a mai avut spețe similare. ”Colegul mi-a spus că a avut și el o astfel de speță, iar în cazul său era o doamnă supărată că a rămas însărcinată. Soțul dorea să rămână, ea nu și uite așa s-a întâmplat și apoi s-a dus la Protecția Consumatorului să anunțe. În cazul de față, reclamantul nu are însă bon, nu spune de unde a cumpărat, de la ce magazin, pentru a vedea care este problema, să mergem acolo să vedem lotul respectiv. Cel mai probabil reclamația va fi clasată.”, ne-a declarat Ovidiu Chiru.

LASA UN RASPUNS