Președintele PSD Arges, Șerban Valeca, despre următorul PREFECT de Argeș!

0
1098

Senatorul Serban Valeca, presedinte al PSD Arges si ministru al Ministrului Cercetarii si Inovarii in Guvernul Sorin Grindeanu a fost prezent vineri la conferinta de presa a social democratilor argeseni.

Intrebat despre urmatoarele mutari in Arges, dupa schimbarea Guvernului, si anume de numele viitorului prefect sau de numele unor viitori secretari de stat din Arges, acesta a raspuns ca printre solicitarile inaintate de cei din organizatia judeteana s-ar numara: Nicolae Tudose, director Servicii Edilitare Mioveni, fostul judecator al Curtii de Apel Pitesti, Gheorghe Diaconu, actualul subprefect Emilian Dragnea, dar si Marius Pârvu, consilier judetean al CJ Arges. De pe lista se pare ca lipseste fostul prefect de Arges Mihai Oprescu. ”Nu, nu s-a aflat printre solicitările inaintate domnul Oprescu”, a declarat Valeca. Numele enumerate de catre acesta sunt vehiculate pentru functia de prefect, dar si pentru cele de secretari de stat.

Din surse aflate in interiorul partidului, se pare ca Emilian Dragnea, actualul subprefect, ar fi dorit pentru functia de prefect al judetului, insa sunt si persoane din PSD care spun ca la acest moment se afla pe functie, din partea guvernului tehnocrat si nu ar fi cea mai buna solutie. Ramane de vazut daca pana in final Emilian Dragnea va fi varianta social democratilor pentru reprezentantul Guvernului in teritoriu.

 

LASA UN RASPUNS