Președintele PSD Argeș: ”BOCITOARELOR din alte partide le pare rău că este bine”

0
486

Președintele PSD Argeș, Șerban Valeca, prezent într-o conferință de presă alături de secretarul general al partidului, primarul Ion Georgescu, și Dan Manu, președintele Consiliului Județean, a comentat pe baza situației prezentată de Institutul Național de Statistică și discuțiile de pe marginea acestui subiect. ”Se menține gradul de creștere economică, iar bocitoarelor din alte partide le pare rău că este bine. Ar fi bine să prezentăm situația reală. Dacă este bine, de ce să spunem că este rău. Dacă, Doamne ferește, va fi rău, asta vom prezenta.”, a declarat senatorul Șerban Valeca.

Produsul Intern Brut a crescut cu 5,8%, pe seria brută, în primele șase luni ale anului în curs, comparativ cu perioada similară din 2016, și cu 5,7% pe seria ajustată sezonier, conform datelor provizorii (1), date marți publicității de Institutul Național de Statistică (INS).
Comparativ cu trimestrul I din 2017, PIB-ul în trimestrul II 2017 a fost, în termeni reali, mai mare cu 1,6%. Față de același trimestru din anul 2016, PIB-ul a urcat cu 5,9% pe seria brută și cu 5,7% pe seria ajustată sezonier.

LASA UN RASPUNS