Presedintele FRA a declarat la Pitesti: “Pitestiul poate corespunde pentru o sala polivalenta”

0
412

Presedintele Federatiei Romane de Atletism, Ion Sandu, a declarat ca Pitestiul “corespunde pentru o Sala Polivalenta”, motiv pentru care acesta a spus ca il va sustine pe edilul Pitestiului, Cornel Ionica, din punct de vedere logistic, in acest proiect.

Aici este o baza sportiva de nivel international. In afara Pitestiului, nu putem tine competitiile internationale in alta parte. Pitestiul poate corespunde sa aiba o sala polivalenta, pentru ca are si baza si sportivi. Va vom sustine.“, a declarat presedintele Federatiei Romane de Atletism, Ion Sandu, prezent la Pitesti la o conferinta de presa pentru anuntarea competitiei sportive ce are loc in weekend, editia cu numarul 75 a Balcaniadei de atletism. A fost intrerupt de primarul Cornel Ionica, acesta din urma atragandu-i atentia ca a promis astazi in fata presei ca va sustine un viitor proiect privind realizarea unei Sali Polivalente la Pitesti.

Da, vom sustine, insa doar din punct de vedere logistic. Nu este nevoie de mai mult, mai ales ca sunt fonduri europene.”, a adaugat seful FRF.

 

LASA UN RASPUNS