Președintele Asociației Constructorilor Români de Automobile, Constantin Stroe, in COMA!

0
1296

Constantin Stroe, fostul director al Automobile Dacia din Mioveni, se afla internat la Spitalul Bagdasar Arsei din Capitala.

Duminica seara a fost transportat la Bucuresti, la spital, de urgenta. A fost operat in cursul zilei de luni, iar acum acesta se afla in coma, medicii fiind rezervati in ceea ce priveste starea sa de sanatate. Constantin Stroe a facut hemoragie cerebrala, iar la acest moment este internat la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucuresti.

Constantin Stroe este născut la Hulubeşti. Și-a început cariera în industria auto în 1968, când s-a angajat ca inginer la Uzina de Automobile Pitești. În decursul celor peste 30 de ani de activitate, Constantin Stroe a avansat treptat în cadrul companiei, ocupând succesiv funcțiile de șef de atelier, inginer șef și director tehnic.

În 2004, a fost decorat de statul francez cu distincția Cavaler al Ordinului Național al Legiunii de Onoare, iar în 2012, Constantin STROE a fost decorat de statul roman cu Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Cavaler. Pe lângă poziția de la Dacia, Constantin Stroe este Președintele Asociației Constructorilor Români de Automobile.

LASA UN RASPUNS