Președintele Asociației Constructorilor Români de Automobile, Constantin Stroe, in COMA!

0
1248

Constantin Stroe, fostul director al Automobile Dacia din Mioveni, se afla internat la Spitalul Bagdasar Arsei din Capitala.

Duminica seara a fost transportat la Bucuresti, la spital, de urgenta. A fost operat in cursul zilei de luni, iar acum acesta se afla in coma, medicii fiind rezervati in ceea ce priveste starea sa de sanatate. Constantin Stroe a facut hemoragie cerebrala, iar la acest moment este internat la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucuresti.

Constantin Stroe este născut la Hulubeşti. Și-a început cariera în industria auto în 1968, când s-a angajat ca inginer la Uzina de Automobile Pitești. În decursul celor peste 30 de ani de activitate, Constantin Stroe a avansat treptat în cadrul companiei, ocupând succesiv funcțiile de șef de atelier, inginer șef și director tehnic.

În 2004, a fost decorat de statul francez cu distincția Cavaler al Ordinului Național al Legiunii de Onoare, iar în 2012, Constantin STROE a fost decorat de statul roman cu Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Cavaler. Pe lângă poziția de la Dacia, Constantin Stroe este Președintele Asociației Constructorilor Români de Automobile.