Prefectul, solicitare catre primarul Pitestiului: “E o chestiune de respect pentru cetatenii care platesc taxe!”

0
546

Prefectul de Arges face apel! Solicita respect si normalitate pentru cetatenii care platesc taxe, insa stau in ploaie ori nu au toalete in zona in care merg sa sustina probele practice pentru obtinerea permisului auto.

“Am solicitat Primariei Municipiului Pitesti sprijin in vederea montarii pe domeniul public a unei copertine pentru adapostirea sutelor de persoane care sustin zilnic proba teoretica de obtinere a permisului de conducere.
Totodata, am solicitat si montarea unor toalete ecologice in parcarea din apropierea Stadionului Nicolae Dobrin, unde sute de persoane asteapta zilnic sa sustina proba practica.
Astazi o sa am o noua discutie cu primarul Ionica pentru ca e o chestiune de normalitate si de respect pentru cetatenii care platesc taxe sa nu stea in ploaie si sa existe aceste toalete.
Din evaluarile noastre numai in primele 8 luni ale anului in curs la bugetul local al municipiului Pitesti au intrat din aceste taxe (taxa examinare, taxa inmatriculare autovehicul, s.a.) peste 17 miliarde lei vechi ( 6 miliarde pentru permise si 11 miliarde pentru inmatriculari).”, a declarat prefectul de Arges, Cristian Soare.

LASA UN RASPUNS