POVESTEA unei adolescente greu incercata de viata! Un diagnostic CUMPLIT

0
2092

Duminica, de la ora 11.30, la Teatrul Aşchiuţă va fi organizat un spectacolul caritabil „Isprăvile lui Păcală“, pentru sprijinirea unei fete in varsta de 16 ani, Cristina Sima, diagnosticata cu o tumora maligna renala.

Vor fi donati banii stransi, in urma vanzarii biletelor, acestei fete greu incercate de viata. Cei care doresc sa ofere bani, exceptand biletul de intrare de 5 lei, sunt liberi sa o faca, pentru a o ajuta pe aceasta adolescenta in aceasta perioada grea a vietii ei. O urna va fi amplasata la Teatrul Aschiuta.

Fata este din Slobozia de Arges si locuieste in Bucuresti. Anul trecut, in luna iulie, a primit vestea cumplita. Un diagnostic crunt. Tumora canceroasa maligna renala. In urma unei operatii, fetei i-a fost scos un rinichi si după tratamentul cu citostatice, Cristina a caştigat prima bătălie cu cancerul, dar anul acesta, boala a recidivat. Cu toate acestea, i-a ră­­mas speranţa că se va face într-o zi bine şi că va putea să fie din nou un om normal, fără boala ce îi macină acum trupul şi sufletul. Pe 15 septembrie 2016 s-a externat din spital, după o nouă operaţie de extirpare a patru formaţiuni canceroase din zona rinichiului stang. Acum, trebuie reluat tratamentul cu citostatice, însă nu în România, deoarece medicii români i-au recomandat să încerce în altă parte. Este necesar un tratament la St. Ana Kinderspital, din Viena, astfel ca cei care doresc să o ajute pot dona orice sumă de bani în următoarele conturi bancare, deschise pe numele părinţilor fetei:

în lei – Banca Transilvania: RO98 BTRL 0460 1201 N499 35XX – titular cont SIMA IONELA;

în Euro – BRD Groupe Societe Generale: RO28 BRDE 410S V443 3407 4100 – titular cont SIMA COSTEL.

LASA UN RASPUNS