Politistul acuzat ca a tras in doua persoane si a incendiat un apartament, FURIOS pe jurnalisti!

0
663

Curtea de Apel Piteşti a respins contestaţia depusă de Marian Alin Marin, poliţistul DIPI, de prelungire a arestului preventiv. Astfel, ofiţerul acuzat că a incendiat apartamentul în care locuia cu chirie şi a tras cu pistolul asupra echipelor de intervenţie rănind două persoane, va rămâne închis.

La sosirea în faţa instanţei, când să fie coborât din duba poliţiştilor de la Informatii si Protectie Interna, Marian Alin Marin, a avut un acces de furie la vedere jurnaliştilor. Supărat că este filmat acesta a răbufnit spunând: “Hai să mă judece presa!”.

Iată decizia dată de instanţă:
Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul Marin Marian-Alin, în prezent aflat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, împotriva încheierii nr. 183/08.12.2016 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş în dosarul nr. 6214/109/2016. Obligă pe inculpat la 100 lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu astăzi 14 decembrie 2016, la Curtea de Apel Piteşti Secţia penală şi pentru cauze cu minori şi de familie.

LASA UN RASPUNS