POLITIST rapus de cancer! MESAJUL cu care si-a luat ramas bun pe Facebook, inainte de moarte

0
590

Un mesaj care ar induiosa pe oricine! Un politist argeseann  a fost rapus de cancer, insa simtind ca ii vine sfarsitul, acesta a lasat pe Facebook un mesaj care iti taie respiratia.

Este vorba despre George Manea, un apreciat politist al Departamentului Antidrog, care in ultima vreme lucra la Sectia 4 Politie, fiind subofiter. Acesta suferea de cancer si acum a decedat, lasand apropiatii, dar si pe cei cunoscuti, cu multa durere in suflet. Trupul sau a fost depus la Biserica Sfintele Mironosite din Gavana (deasupra la Cinema Lumina) si va fi inmormantat marti.

Politistul stia ca i se apropie sfarsitul si a lasat pe pagina de Facebook un mesaj care iti taie respiratia: ”Pentru mine a venit ziua ramasului bun. Si pentru voi, toti prietenii mei de aici si nu numai, am vrut sa va spun asta, in stilul meu. Alaturi de Adelina, Gabriela si Maria Manea, am pornit in zborul catre locul de unde imi voi sustine fetele mereu. Nu uitati sa gatiti cu mine, sa radem, sa ne bucurm de bebelusi, natura si animale, sa ne sa sustinem si sa fim nostalgici uneori. Nu va faceti griji de Oscar… venit la piscoturi pana azi… doar ca putin mai sexi (e tuns)…Aveti grija de voi…va vad de sus acum!”.

Sursa foto: Internet

LASA UN RASPUNS