Politist pitestean, RETINUT! A IMPUSCAT o femeie si un coleg politist, a dat FOC unui apartament si a bagat frica in vecini

0
1179

Este om al legii, insa a pus viata in pericol a mai multor persoane si a tras in doua dintre acestea. A tras cu pistolul pe scara blocului pana si-a descarcar arma.

Politistul Alin Marin, locotenent colonelul, este ofițer al Departamentului de Informații și Protecție Internă, iar noaptea trecuta a împuşcat proprietara apartamentului în care locuia, dar şi un coleg de serviciu. A fost retinut in aceasta dimineata pentru 24 de ore.

Seara trecuta, politistul pitestean s-a certat cu sotia sa, aceasta din urma plecand la parinti sa isi duca copiii. Barbatul a pus foc apartamentului de pe strada Livezilor din Pitesti, a incuiat usa si a parasit locuinta. Vecinii au anuntat pompierii, iar politistul a revenit ulterior la apartament si a incercat sa ii dea afara pe pompierii, acesta fiind, din cate se pare, baut. Au ajuns la fata locului politistii si jandarmii, dar si proprietara apartamentului. Pe aceasta din urma a impuscat-o in picior, iar pe comisarul Adrian Dumitrașcu de la Secția 1, cel care a încercat să aplaneze totul, s-a ales cu un glont in cap. Norocul sau a fost ca i-a fost provocata o rana la cap, fiind doar putin atins de glont. Acesta putea fi executat pe loc de colegul sau extrem de furios, care a tras cu arma pana si-a descarcat pistolul, pe scara blocului. Ulterior un jandarm i-a smuls pistolul bărbatului și apoi l-a pus la pâmânt. De anchetă se va ocupa Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Pitești.