POLIȚIA ARGEȘ: Două persoane REȚINUTE, o alta căutată pentru a fi adusă la audieri

0
1535

Două persoane reținute și o alta căutată de oamenii legii pentru a fi adusă la audieri. Acuzațiile: furturi din mașini de pe Autostrada A1, bani, laptopuri, telefoane, etc.

Iată ce anunță reprezentanții IPJ Argeș, printr-un comunicat de presă: ”Două persoane au fost reținute de polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș, au continuat cercetările pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în perioada august – octombrie a.c., mai multe persoane ar fi pătruns în autoturisme parcate în spațiile servicii de pe autostrada A1 de unde ar fi sustras bunuri și sume de bani.
Pentru documentarea activității infracționale, în data de 11 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni au efectuat 5 percheziții domiciliare, pe raza comunelor Băiculești și Merișani, din județul Argeș. Trei persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, pentru audieri. În urma administrării probatoriului, C.E. de 22 de ani, din comuna Merișani și S.A., de 23 de ani, din comuna Băiculești au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24
de ore, urmând ca în data de 11 octombrie să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și de luare a unei măsuri preventive.”

LASA UN RASPUNS