PNL Arges, incotro? Un liberal cu state vechi PARASESTE partidul? Cei care muncesc in partid, in coada listei!

0
932

Din ce in ce mai multi liberali sunt suparati in organizatia argeseana, mai ales ca dupa ani de munca in folosul partidului au ajuns pe locuri neeligibile pe lista pentru Deputati ori Senat, lasand loc parasutatilor de la Centru. Ca se discuta de un “parasutat” de la Centru este un lucru, insa vor fi doi reprezentanti din afara judetului care au ajuns pe locuri “caldute” pe lista pentru Camera Deputatilor din partea PNL Arges, iar liberalii adevarati care muncesc in folosul partidului se afla pe locuri neeligibile.

Luam exemplul consilierului judetean Marius Postelnicescu (foto dreapta), care din 1990 este membru de partid fara “scapari” asemeni multora dintre colegi, iar acum intentioneaza sa paraseasca partidul pentru ca a fost nedreptatit. Pe surse aflam ca acesta isi doreste sa plece din PNL Arges, dupa ce  a fost mutat pe locul 5 pe lista pentru Deputati, adica pe un loc neeligibil. Initial, acesta se lupta pentru pozitiile 3 sau 4, cu Adrian Miutescu. Aflam de asemenea ca Miutescu si Gheorghe Alexei s-au retras de pe lista.

Va reamintim ca si primarul de la Corbi, liberalul Virgil Baciu, prefera sa sustina un alt partid politic la alegerile din decembrie 2016, nemultumit de modul conducerii PNL Arges de a se organiza si a-i sustine pe cei care muncesc in partid, aducand cuvinte grele vizavi de mai multi colegi liberali. Nu a parasit insa partidul, pentru ca altfel ramanea fara mandatul de primar, insa va sustine ALDE la alegerile Parlamentare.

Cine sunt cei doi parasutati de la Centru care vor ocupa locurile 2 si 3, dupa Danut Bica? Ioan Sârbu, fost director al Spitalului Militar din Bucureşti si Lidia Constantinescu, o femeie de afaceri din Vâlcea.

La Senat, Ion Popa deschide lista, urmat de Olimpia Doru, care se afla pe pozitia a doua. Listele de la Deputati si Senat au fost trimise, spre aprobare, la Centru. pnl-arges-postelnicescu-si-bica

LASA UN RASPUNS