Piteșteanul, pe PODIUM, deși s-au întrecut bucătari ce dețin chiar STELE Michelin: ”Sunt mândru de MEDALIA mea”

0
807

Competiție la care au participat peste 100 de concurenți din țară, dar și de peste hotare.

S-a desfășurat în Brașov, iar piteșteanul Gianny Bănuță, câștigător Chefi la cuțite, s-a numărat printre participanți. ”A fost o onoare să particip la un astfel de concurs…primul din viața mea la acest nivel și sunt mândru de medalia mea de bronz…din atâția…să ieși pe locul 3…este destul de bine pentru prima oară”, a scris Gianny Bănuță (foto) pe pagina personală de Facebook, în urmă cu câteva momente.
Ce spunea piteșteanul despre concurs, pentru Observator.tv: ”O să fac un muşchiuleţ de porc într-o crustă de pătrunjel cu mult panco caramelizat un piure de varză dulce, un piure de cartofi dulci cu nucşoară şi vanilie.”, care a afirmat că i se pare destul de grea competiția, deoarece se întrec doar profesioniști în ale artei culinare.

Concursul de la Brașov a adunat, laolată, chefi ce deţin chiar stele Michelin.

Chiar dacă evenimentul are loc pentru prima dată la noi în ţară, chefii de peste hotare au dat verdictul despre bucătăria românească.