PITEȘTEANUL a ajuns pe mâinile celei mai senzuale ISPITE. Un cuplu din Pitești își testează limitele pe ”INSULA IUBIRII”

0
6565

O pereche de piteșteni își testează relația în emisiunea ”Temptation Island – Insula iubirii”. Cei doi îndrăgostiți formează un cuplu de doi ani, însă se cunosc din clasa a VI-a, de atunci devenind și prieteni.
Al treilea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii” a debutat la Antena 1 luni, 8 mai și va fi difuzat de acum înainte în fiecare zi de luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.
Cinci cupluri își testează relația în noul sezon al reality show-ului ”Temptation Island – Insula iubirii”, cinci cupluri care își expun viața, alegerile, încrederea în ei înșiși și în parteneri timp de 24 de ore, pe parcursul a 20 de zile.

DeeDee (26 de ani) – studentă și Robert (26 de ani) – operator calculatoare – sunt din Pitești și formează un cuplu de doi ani și-și doresc să se mute împreună. Ei spun că se cunosc din clasa a VI-a și atunci au devenit prima dată prieteni, când le plăcea să meargă la film. Drumurile lor s-au despărțit la finalul școlii generale, dar s-au reîntâlnit după șapte-opt ani, când el a încercat, timp de doi ani, să o recucerească. DeeDee este foarte temperamentală și spune că în relația lor lucrurile se întâmplă după cum vrea ea. Ea s-a înscris la emisiune pentru că vrea să își testeze propriile limite, dar și pe cele ale relației, iar el vrea să vadă cum va rezista ea tentațiilor. Amândoi spun că această emisiune le va dovedi cât sunt de compatibili și răbdători, se arată într-un articol prezentat de jurnaliștii Dcnews.ro.

În seara această vor putea fi urmărite imagini spectaculoase de pe Insula iubirii, iar printre personajele centrale vor fi și concurenții piteșteni DeeDee și Robert. Jumătatea Deei a mers deja la o primă întâlnire cu o ispită extrem de senzuală pe numele ei Cătălina, în mrejele căreia au picat mulți dintre concurenți până acum.

LASA UN RASPUNS