Piteștean căutat de autoritățile din Austria! Prins de polițiștii argeșeni, va fi EXTRĂDAT

0
1094
Un suspect de frauda prin internet este adus la sediul DIICOT Valcea, marti, 6 aprilie 2010. Zeci de perchezitii si persoane au fost duse, marti, la audieri la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Valcea in cadrul unei anchete privind licitatii frauduloase pe internet, unde procurorii au colaborat cu ofiterii FBI si Secret Service. ANDREI ALEX MOISE / MEDIAFAX FOTO

Mandat european pentru un piteştean. Ionel Stan în vârstă de 41 de ani, din Piteşti, a fost ridicat de acasă de polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș fiind prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti. Bărbatul era urmărit internaţional, pe numele lui, fiind emis un mandat european de către autorităţile judiciare din Austria.

Potrivit documentului, piteşteanul este acuzat de comiterea mai multor furturi din buzunare în Austria. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 ore. În acest moment el se află la Curtea de Apel Piteşti în vederea îndeplinirii procedurilor privind extrădarea.