Pitestean ARESTAT preventiv pentru VIOL! A lovit si batjocorit o femeie in varsta de 35 de ani

0
542

A acceptat invitatia de a merge la barbat acasa, dupa mai multe intalniri pe care le-au avut impreuna, iar acesta a devenit violent si i-a cerut femeii sa faca sex. Pitesteanca a fost batjocorita in fel si chip, insa nu l-a iertat, aceasta mergand direct la Politie. Acum, barbatul este arestat preventiv pentru viol.

Claudiu Bogdan Burcea, de 38 de ani, din Piteşti a fost arestat preventiv fiind acuzat de viol. Bărbatul recidivist, şi cercetat într-un alt dosar de viol de anul trecut, se află în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş. Acesta a fost reclamat de o piteşteancă în vârstă de 35 de ani că a forţat-o să întreţină relaţii sexuale. Femeia le-a povestit oamenilor legii că l-a cunoscut pe Burcea şi după ce s-au văzut de câteva ori, a acceptat invitaţia acestuia de a merge la el acasă, să bea împreună cu pahar cu vin.

Totul a decurs normal până când, ameţit de alcool, individul a devenit violent şi i-a cerut femeii să facă sex. Speriată, victima a vrut să plece, însă a fost lovită de individul care i-a rupt hainele şi a batjocorit-o în fel şi chip. Ruşinată, aceasta a mers la Poliţie, a povestit ce i s-a întâmplat, a recunoscut că are o parte din vină acceptând invitaţia, însă nu poate trece cu vederea comportamentul lui violent şi faptul că a forţat-o să întreţină relaţii sexuale normale şi…anormale.

LASA UN RASPUNS