Peste 100 de DETINUTI, din mai multe penitenciare din tara, ajung vineri la Arges!

0
623

Peste 100 de detinuti din mai multe penitenciare din tara vin vineri la Arges, la Penitenciarul Colibasi. Începe olimpiada deţinuţilor! Este vorba de a cea de-a trei ediţie a competiţiilor sportive, acestea urmând sa se defăşoare la Colibaşi.

La eveniment și-au anunțat participarea peste 100 de deținuți din penitenciarele București-Jilava, București-Rahova, Colibași, Craiova, Drobeta Turnu-Severin, Focșani, Găești, Mărgineni, Ploiești, Târgu-Jiu, Timișoara, și Centrul de detenție Craiova.

Activitatea este organizată de Penitenciarul Colibași în parteneriat cu Clubul Sportiv Dacia Mioveni, Clubul Sportiv Darts Mioveni, Clubul Sportiv Dacia 2012 Mioveni, Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni, Centrul Cultural Mioveni și Asociația Sfinții Spiridon și Irina.
Participanții se vor întrece, vineri, începând cu ora 9,00 în competiții de fotbal, tenis de masă și darts.

În paralel, va fi prezentată o expoziție cu obiecte confecționate de deținuți în cadrul atelierelor ocupaționale din trei unități penitenciare. Organizarea și derularea unor astfel de manifestări urmărește exersarea de către deținuți a unor conduite care să faciliteze dezvoltarea personală şi să sprijine reintegrarea lor socială.

LASA UN RASPUNS