PERCHEZITII. Luptatorii de la Actiuni Speciale, in actiune!

0
437

4 perchezitii domiciliare pentru probarea unor activitati infractionale intr-un dosar penal privind savarsirea infractiunilor de taiere ilegala si furt de arbori.

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Domneşti şi luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Argeş, împreună cu reprezentanţi ai Ocolului Silvic Piteşti, au efectuat 4 percheziţii domiciliare pe raza comunelor Mălureni şi Miceşti.
La domiciliile a 3 argeseni din Malureni si un  altul din Micesti a fost identificată cantitatea totală de 11,2 m.c. material lemnos, deţinută ilicit. Persoanele în cauză au fost sancţionate contravenţional conform Legii 171/2010 cu amenzi în valoare totală de 8000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat şi predat reprezentanţilor Ocolului Silvic Piteşti
De asemenea, la două dintre domiciliile percheziţionate au fost identificate şi controlate două magazine cu profil de activitate comerţ cu amănuntul. În urma controalelor poliţiştii au identificat mai multe produse alimentare şi nealimentare expuse spre vânzare fără documente legale de provenienţă sau fără a avea afişat preţul de vânzare. Poliţiştii au aplicat două sancţiuni contravenţionale conform Legii 12/1990 în valoare totală de 7000 de lei, a fost confiscată suma de 954 de lei şi bunuri în valoare totală de 2350 de lei.

LASA UN RASPUNS