PERCHEZITII la mai multi SPARGATORI din Arges! 7 suspecti, la AUDIERI

0
699

Percheziţii la mai mulţi spărgători, în comunele Bârla şi Stolnici. În acest moment, 7 suspecţi se află la audieri la Poliţia Costeşti. Cu toţii, sunt cunoscuţi ai oamneilor legii find suspectaţi de comiterea mai multor infracţiunii. Unii sunt recidivişti. Împotriva lor, ar putea fi luată măsura reţinerii. Iată ce ne-a informat Inspectoratul Judeţean de Poliţie cu privire la percheziţii.

“Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti, împreună cu luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Argeş efectuează 7 percheziţii domiciliare pe raza comunelor Stolnici şi Bârla, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi braconaj cinegetic.
Persoanele vizate sunt bănuite că, în perioada noiembrie 2016 şi până în prezent ar fi pătruns prin efracţie în mai multe locuinţe de pe raza comunei Stolnici, de unde ar fi sustras diferite bunuri, cu o valoare totală estimată de aproximativ 25.000 de lei.”, se precizează în comunicat.

LASA UN RASPUNS