Pensionar, FURAT de 4 țigănci. L-au ÎNCOLȚIT și i-au smuls banii. Cazul nu e singular

0
657

Un pensionar a fost păgubit de suma de 600 de lei de către patru femei de etnie rromă. L-au încolțit, i-au smuls banii și l-au lăsat pe bătrânul în vârstă de 73 de ani fără bănuții din buzunar, în ciuda protestelor acestuia.

Duminică, Aurica Sârbu, în vârstă de 47 de ani, Maria Botea, de 20 de ani, și Jenovica Sandu, în vârstă de 58 de ani, toate din comuna Băiculeşti şi Lidia Sandu de 26 de ani, din comuna Merişani erau în târgul săptămânal.

Acestea au pus ochii pe un bărbat în vârstă de 73 de ani din comuna Stolnici şi l-au buzunărit. Cele patru au făcut front comun şi încolţindu-l pe nefericit, i-au smuls practic banii din buzunar, în ciuda protestelor omului.

Martorii au sesizat poliţia şi cele patru au fost săltate de oamenii legii, fiind reţinute pentru câte 24 de ore, fiecare. Ieri suspectele au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, procurorul dispunând împotriva lor măsura controlului judiciar pe câte 60 de zile.

Cazul nu este singular, mai multe persoane de etnie rromă acționează în acest fel și în autobuze, în municipiul Pitești, încolțind diverse persoane pentru a-i lăsa fără geantă, bani, etc.

LASA UN RASPUNS