Pe PRIMUL loc! Sondaj IRES: Absolut TV este CEA MAI URMĂRITĂ televiziune din Argeș

0
3224

Potrivit celor mai recente date ale unui sondaj realizat de Institutul Român pentru Evaluare și Strategie (IRES), Absolut TV este cea mai urmărită televiziune din județul Argeș. În scurt timp, echipa televiziunii a reușit să intre în inimile și casele telespectatorilor, astfel că pentru argeșeni televiziunea Absolut TV reprezintă acum prima opțiune atunci când doresc să fie bine informați cu privire la ce se întâmplă în județ și peste tot în țară.

Televiziunea Absolut TV a fost relansată în decembrie 2016, iar în doar 6 luni a reușit să devină cel mai bun și urmărit post de televiziune din Argeș. Cota de piață a Absolut TV este de 41%, în timp ce următoarea clasată a obținut doar 19 procente din voturile telespectatorilor, după cum arată sondajul IRES. Aproape 70% dintre argeșeni urmăresc jurnalul Absolut TV, singurul jurnal de știri din județ care durează timp de o oră și vine cu cele mai noi și importante informații, iar 46% dintre argeșeni se trezesc în fiecare dimineață alături de colegii de la matinal ”La prima oră”.

Absolut TV reușește să se impună pe piața de profil având o echipă dedicată și echipamente de ultimă generație, carul TV, rucsacul de transmisiuni, informându-i astfel pe argeșeni live, chiar din mijlocul evenimentelor.

LASA UN RASPUNS