PATRONUL unui CLUB de fite din Pitesti a fost RETINUT! Acuzatii GRAVE

0
880

Patronul unui cunoscut club din Pitesti a fost retinut pentru trafic de influenta. Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Argeş l-au ridicat pe omul de afaceri Basem Elayyan, patronul clubului EVO, iar procurorii i-au dat ordonanță de reținere pentru 24 de ore. A fost dus în arestul Inspectoratului de Poliție Argeș. Acesta a platit o femeie sa cheme in tara un cetatean irakian, cu care ulterior sa se casatoreasca pentru a obtine viza de sedere in tara. Totul pentru suma de 1000 de euro. Acum, patronul de la EVO a ajuns in spatele gratiilor.

Iata comunicatul DGA: ” Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Argeş au pus în executare un mandat de aducere emis pe numele lui B.Z.ME. – cetățean iordanian cu drept de ședere în România, acesta având calitatea de suspect în cadrul unui dosar penal al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, pentru comiterea infracțiunii de trafic de influență.
În fapt, la data de 23.09.2016, o persoană a sesizat prin denunț lucrătorii D.G.A. – S.J.A. Argeş cu privire la faptul că, în cursul lunii august 2016, B.Z.ME. i-a pretins și a primit de la aceasta suma de 1000 euro pentru a interveni pe lângă funcționari din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări – Argeș în scopul aprobării unei invitații în România a unui cetățean irakian, în vederea obținerii vizei de ședere și încheierii căsătoriei cu susnumita.
Urmare a probatoriului administrat, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, a dispus continuarea urmăririi penale față de B.Z.ME. pentru comiterea infracțiunii de trafic de influență și a luat față de acesta măsura reținerii pentru 24 de ore.
Pe parcursul cercetărilor, lucrătorii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Argeş au beneficiat de sprijinul D.O.S. – Pitești.”bassem-evo

LASA UN RASPUNS