PATRONI argeseni, calcati de MASCATI! 6 persoane vor fi duse la AUDIERI

0
617

Asa cum v-am informat in urma cu ceva timp, la această oră, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş efectuează 11 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Argeş, Vâlcea şi Sibiu, la domiciliile unor persoane şi sediile unor societăţi comerciale bănuite de evaziune fiscală. In Args, perchezitiile au loc in Darmanesti si Mioveni.

La data de 20 iulie a.c., poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, efectuează 11 percheziţii la domiciliile unor persoane şi sediile şi punctele de lucru ale unor societăţi comerciale din judeţele Argeş, Vâlcea şi Sibiu.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2008 – 2010, administratorii unei societăţi comerciale din Mioveni ar fi înregistrat în evidenţele contabile achiziţii fictive de piese auto şi servicii de transport, de la trei societăţi comerciale de pe raza judeţelor Vâlcea şi Sibiu. Valoarea tranzacţiilor este de peste 3.100.00 lei.

Prejudiciul creat prin săvârşirea infracţiunii este de 1.477.152 de lei, reprezentând impozit pe profit şi TVA.

Şase persoane vor fi conduse la sediul poliţiei pentru audieri.”, se arata intr-un comunicat de presa emis de IPJ Arges.

LASA UN RASPUNS