Parlamentarii, demisie in BLOC? Propunere SOC a unui deputat de Arges

0
657

Deputatul argesean Daniel Constantin vine cu o propunere neasteptata pentru parlamentari. Acesta vrea alegeri anticipate. Constantin spune ca ar trebui mutata data alegerilor, parlamentarii sa isi dea demisia in bloc si astfel vor fi organizate alegeri parlamentare mai devreme de luna decembrie. De ce? Pentru o prezenta mai ridicata la vot, spune deputatul de Arges.

“Singura soluţie pe care am identificat-o este aceea de a ajunge la un acord între toate partidele politice să organizăm alegeri anticipate mai devreme. Este singura soluţie ca toţi membrii Parlamentului să-şi dea demisia şi să avem alegeri în luna octombrie sau noiembrie.”, a declarat Daniel Constantin.

La acest moment, variantele pentru alegerile parlamentare ar fi 4 sau 11 decembrie, conform
Guvernului, insa ambele variante “sunt proaste”, potrivit deputatului Daniel Constantin. “Pe 4 există riscul, având în vedere că pe 1 decembrie avem Ziua Naţională, pe 6 decembrie o sărbătoare mare a creştinilor ortodocşi, există riscul să avem o participare redusă la vot. Pe 11 decembrie există riscul să avem, nu ştiu, o vreme dificilă şi atunci să avem zăpezi şi atunci să nu avem o participare de asemenea masivă la vot.”, a explicat Constantin ratiunea dupa care merge.

Sursa: Gandul.info

LASA UN RASPUNS